Sprintplan

Ik sloot bij Spaarbeleg een Koersplan af. Is dat hetzelfde als een SprintPlan en komt u ook op voor Koersplan-gedupeerden ?
Een KoersPlan is een geheel andersoortig product en is niet vergelijkbaar met een SprintPlan. Een SprintPlan is een ''aandelenleaseachtig''product; een Koersplan daarentegen is een beleggingsverzekering. Op beide, verschillende producten zijn ook geheel verschillende rechtsregels van toepassing. Door het programma Tros Radar zijn beleggingspolissen inmiddels al aangeduid als ''woekerpolissen''. Over het product Koersplan van Aegon/Spaarbeleg loopt al enige tijd een rechtszaak. Deze rechtszaak wordt gevoerd door de Stichting ''Koersplan de Weg Kwijt''. Nadere informatie is vinden op de website www.koersplandewegkwijt.nl

Naschrift: de rechtszaak over het KOERSPLAN van Aegon is medio 2013 afgerond en Aegon is veroordeeld wegens misleiding met de premie overlijdensrisicodekking. Let op: het rechterlijk vonnis in de KOERSPLAN rechtszaak betreft alleen Koersplan contracten die zijn afgesloten tussen 1989 en 1998. Voor verdere informatie over de Koersplan-affaire, verwijzen wij onze leden met een Koersplan naar het artikel op pagina 32-33 van het augustus nummer (2013) van ons leden(kwartaal)blad ''FC/de FinanciŽle Consument''.

<< terug