Sprintplan

Biedt aansluiting bij de rechtszaak mij zekerheid dat ik gecompenseerd wordt?
Nee, want in de rechtsstrijd die wij voeren met AEGON over de misleiding door AEGON met het Sprintplan beslissen wij niet (ook Aegon niet !) maar de rechter.

Wanneer Nederland evenwel de rechtsstaat is die het pretendeert te zijn, dan zouden de gedupeerden normaliter aan het langste eind moeten trekken (en Aegon uiteindelijk bakzeil moeten halen !).

In de al jarenlang slepende rechtsstrijd over aandelenlease (waartoe ook het Sprintplan behoort !) is eerder al bepaalt dat in ieder geval de volgende Sprintplan-gedupeerden hun volledige schade vergoed behoren te krijgen:

1 Degene die op minderjarige leeftijd (17 jaar of jonger) een Sprintplan contract aanging;
2 Degene die met een Sprintplan startte NADAT hij/zij door een (onbevoegde) tussenpersoon van Aegon/Spaarbeleg is geadviseerd om dit beleggingsproduct aan te schaffen. Onbevoegd wil zeggen, niet beschikkend over de juiste vergunning uit hoofde van de Wet Toezicht Effectenverkeer (Wte). Over dit laatste kunt u navraag doen bij de overheidstoezichthouder, de AFM, die het Wte-register beheert. Zie voor contact met de AFM de website www.afm.nl

<< terug