Welkom op de site van Sprintplanclaim

De Vereniging Consument en Geldzaken voert namens haar gedupeerde leden die destijds een “Sprintplan” hebben afgesloten, een rechtsprocedure tegen Aegon/Spaarbeleg (Aegon Bank N.V.). Het Sprintplan is een vrijwel kansloos  ''aandelenleaseachtig'' product, waarmee  circa 120.000 consumenten een financiele schade opliepen van in totaal circa 700 miljoen euro en waaraan Aegon circa 700 miljoen (onterecht) verdiende. Zie voor uitleg over het Sprintplan, zie de pagina ''Het Sprintplan'' op deze website.  

De Vereniging 'Consument & Geldzaken' is een sinds 1994 bestaande belangen- en adviesorganisatie voor de financiële consument. 

Voor meer informatie over onze sprintplanrechtszaak tegen Aegon's Spaarbeleg (Aegonbank) klik op Veelgestelde Vragen of kies direct voor Aanmelden. Bij browserproblemen met de ''aanmeldpagina'', zie ook ons antwoord op VRAAG 41 op de pagina ''VEEL GESTELDE VRAGEN'' op deze website.

TIP : leest voordat u ons vragen stelt over de rechtszaak of  over uw inschrijving ALTIJD eerst de pagina VEELGESTELDE VRAGEN door. Wellicht wordt uw vraag daar al door ons beantwoord.  Klik op een vraag en u ziet ons antwoord. Zojuist  aangemeld en de bevestiging email ontvangen  ?  Speciale aandacht dan a.u.b. voor ons antwoord op VRAAG 23 op deze pagina VEELGESTELDE VRAGEN.  

Leden van Consument & Geldzaken worden ook via ons leden(kwartaal)blad ''De Financiele Consument'' door ons geinformeerd over de voortgang in de rechtszaak. In dit ledenblad staat ieder kwartaal een artikel met de informatie over de laatste stand van zaken in de rechtszaak. Leest dit blad !

Let op ! Vragen over de Sprintplan rechtszaak kunt u uitsluitend richten aan ons kantoor in Zoetermeer (immers dit kantoor coordineert de rechtszaak tegen AEGON !)
 
"Hoe meer aangemelde gedupeerden, des te sterker wij staan"   
Naar schatting zijn in ons land niet minder dan 120.000 mensen als SprintPlan-deelnemer gedupeerd door Aegon's Spaarbeleg. Helaas is lang niet iedere gedupeerde (al) op de hoogte van de rechtzaak die wij tegen Aegon voeren met het oog op een schadeloosstelling.

Heeft u familieden, vrienden, kennissen of collega's die ook een SprintPlan afsloten bij Aegon/Spaarbeleg, informeer hen dan over onze rechtszaak tegen Aegon/Spaarbeleg. Hoe meer gedupeerden zich aansluiten, des te sterker wij komen te staan tegen Aegon's  Spaarbeleg. SAMEN STAAN WIJ STERK !  


In het nieuws...
- 01-12-2015
Advocaat Jurgens geeft inzicht in 'achter-de-schermen' zwendel aandelenlease
- 07-04-2015
Gerechtshof wijst vonnis in hoger beroep
- 18-06-2014
Berichten over compensatie door AEGON gaan NIET over Sprintplan
 "Sprintplanclaim is een initiatief van de Vereniging Consument en Geldzaken"