11-02-2013
Vermist: nog 2228 (destijds) minderjarige Sprintplan slachtoffers

Vele honderden destijds minderjarige Sprintplan deelnemers hebben dankzij de inzet van de Vereniging Consument & Geldzaken inmiddels hun volledige (Sprintplan) schade vergoed gekregen. Meestal met daarboven op nog vergoeding van de wettelijke (vertragings)rente. Maar wist u dat Aegon veel méér jongere Sprintplan-deelnemers hun vaak zuurverdiende spaargeld afhandig heeft gemaakt?

De Vereniging Consument & Geldzaken vindt dat ALLE Sprintplan-deelnemers hun volledige schade vergoed dienen te krijgen. De zwendel en misleiding met het Sprintplan/Aegon Garantiefonds door Aegon geeft hier alle aanleiding toe. Om te beginnen de (destijds) minderjarige deelnemers.

Help ons NU op onze zoektoch naar ruim tweeduizend minderjarige Sprintplanners. Kent u iemand in uw omgeving die als jongere of als ouder voor zijn kinderen een Sprintplan afsloot, wijs hem/haar dan op onze actie. Let op: het betreft hier Sprintplannen waarbij het contract door Aegon op naam is gesteld van de (destijds) minderjarige persoon.

Laat AEGON niet ongestraft met het spaargeld van jongeren aan de haal gaan !

Bron: verenigingsbureau

<< terug